måndag 17 november 2014

Planerad parning: SE JCH Carnbrings Beckie och Barraxans Bosse

Vi är glada över att kunna meddela att SE JCH Carnbrings Beckie kommer paras med vår Bosse vid nästa löp som förväntas under januari 2015.
Detta blir Beckies andra kull och från den första där avkommorna nu är 18 månader har några meriterat sig på prov med Carnbrings Åttioåttan i topp.
Jag och Bosse gick i samma parti som Åttioåttan på Nederby den 5 oktober detta år. Det var verkligen härligt att se glädjen i hennes sök, vilken fart och vidd! Bosse gick riktigt bra han med, för min del och just då, hade söket gärna kunnat vara lite sämre för 88:an hann precis före på dagens sista fasan. Detta innebar att Bosse "fick nöja sig" med en fågeltagning och därmed en 7:a på fält. Åttioåttan fick en 9:a !
Innan beslutet om parning togs visade jag upp Bosse på plats hos Carnbrings. När vi gick igenom stamtavlorna kunde vi konstatera att metoden att blanda in norskt och danskt blod har tillämpats i båda linjerna. Efter att ha demonstrerat sitt fältsök en stund sträckte Claes fram näven och sa att det räckte, han hade sett det han behövde. 
Intresserade av valp efter denna kombination kan kontakta Carnbrings på mail carnbrings@telia.com eller på tel 070-633 17 20. Meddelande om parningen finns även på Facebook.

/ Peter

SE JCH Carnbrings Beckie



Barraxans Bosse


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar